pompa-de-caldura
pompa de caldura Pompa de caldura Despre noi Noutati Proiectele noastre Calculator oferta Preturi ContactContact Producator pompe de caldura in R.Moldova Reprezentanta producator pompe de caldura in R.Moldova Pompe de caldura in RusiaAdauga la Favorite
 
              PRODUSE
POMPA DE CALDURA (R407)
POMPA DE CALDURA MIXTA
POMPA DE CALDURA CU BOILER
POMPA DE CALDURA AER APA
PANOURI SOLARE
VENTILOCONVECTOARE
BOILERE,VASE ACUMULATOARE
FORAJ GEOTERMAL
INFORMATII UTILE
 

Companie fabricanta de pompe de caldura ALTAL

Fabricarea de pompe de caldura cu o tehnologie noua si cu o eficienta energetica mare

Pompele de caldura ALTAL

      In prezent preturile pentru energia electrica si gaz sunt intr-o continua crestere, in consecinta cresc si cheltuielile enorm de mult.

 

Dupa parerea noastra, unica solutie corecta – tehnologiile noi, implementarea carora va permite sa dimunati considerabil cheltuielile pentru energie si sa va imbunatatiti nivelul de trai.

       Compania "ALTAL GRUP" Srl - companie ce fabrica si instaleaza pompe de caldura geotermale. Scopul companiei "ALTAL GRUP" Srl este fabricarea de pompe de caldura dupa cele mai inovatoare tehnologii , imbunatatirea continua a calitatii si functionalitatii sistemelor, dezvoltarea afacerii si suntem interesati in colaborari cu parteneri noi si tari noi.

       Compania fabrica o gama larga de sisteme de incalzire si de preparare a apei calde, sigure si calitative, ce utilizeaza energia geotermala a pamantului.
       Folosind cea mai recenta tehnologie, am redus costurile de productie si in acelasi timp mentinem calitatea inalta a produselor. Acest lucru ne permite sa propunem pompe de caldura la preturi corecte si accesibile. Lucram si dezvoltam solutii noi pentru ca pompele de caldura sa fie imbunatatite in permanenta si in prezent specialistii companiei au consolidat controlul tehnic a tuturor etapelor procesului de productie si au atins principalul obiectiv - prelungira duratei de viata a pompelor de caldura si componentelor acesteia.

       Politica de pret flexibila si calitatea superioara garantata, promptitudinea, permite companiei "ALTAL GRUP" sa fabrice o pompa de caldura sau o gama de pompe de caldura care sa corespunda cerintelor comandatarului sau proiectului. Acest lucru face ca "ALTAL GRUP" Srl sa fie un partener sigur si de incredere, astfel cooperarea cu "ALTAL GRUP" Srl este reciproc avantajoasa.

 

POMPELE DE CALDURA "ALTAL"

 

         pompa de caldura      pompa de caldura apa apa         pompa de caldura cu boiler


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre noi | Noutati | Proiecte | Harta site
 

Copyright © ALTAL GRUP 2008-2015