pompa-de-caldura-banner
pompa de caldura Pompa de caldura Despre noi Noutati Proiectele noastre Calculator oferta Preturi ContactContact Producator pompe de caldura in R.Moldova Reprezentanta producator pompe de caldura in R.Moldova Pompe de caldura in RusiaAdauga la Favorite
 
           PRODUSE
POMPA DE CALDURA (R407)
POMPA DE CALDURA MIXTA
POMPA DE CALDURA CU BOILER
POMPA DE CALDURA AER APA
PANOURI SOLARE
VENTILOCONVECTOARE
BOILERE,VASE ACUMULATOARE

FORAJ GEOTERMAL

INFORMATII UTILE
 


Foraj geotermal

       Foraj put apa - este o lucrare serioasa, care depinde de situatia hidrogeologica a fiecarei regiuni in parte (noi am exacutat lucrari de foraj in R. Moldova, Romania, Ucraina, Cehia, R. Belarus, Rusia, Bulgaria). In functie de regiune, am folosit metode diferite de foraj si utilaj de foraj specializat.

   Pentru  forajul unui put pentru nisip se foloseste sneck (auger) cu viteza de trecere ridicata - pana la zeci de metri in 24 de ore. Forajul in calcar se executa cu ajutorul metodei hidraulice cu burghiu con cu role Roller cone bit driller ( metoda rotativa) si lichid special pentru foraj.

In put se plaseaza teava РЕ . Se presupune ca va prelungi, deja mare, perioada de exploatare a putului. (in calcar - minimum 50 ani).

       Forajul ("nisip") marunt se executa 2-3 zile in functie de numarul necesar de puturi.
Pentru foraj la adancime mare -"calcar" - pentru aceste puturi va fi nevoie 5-10 zile si mai mult.

       .

Lucrarile de foraj put este indicat sa fie executate inainte de constructia imobilului, imediat ce s-au facut masuratorile pe teren. Acest lucru va economisi resursele dedicate refacerii si reparatiei gardului sau gazonului care poate fi afectat de utilajele de foraj.
       Daca forajul se va executa dupa ce s-a finalizat constructia si lucrarile aferente proiectului, cu mare atentie se poate executa forajul in asa fel, incat curtea sa fie afectata cat mai putin. Indiferent, sursa de caldura geotermala va ofera independenta, iar pompa de caldura- siguranta si un viitor fara grija costurilor ridicate pentru gaz.

       GARANTIA
       Profesionalismul, experienta echipei noastre de foraj, ne permite sa oferim o garantie de 6 ani.

Forajul unui put la adancime mai mare de 100 de metri necesita autorizarе (autorizare pentru foraj). Insa pentru forajul geotermal este suficienta si forarea unor puturi pana in 100 m adancime. Noi executam lucrari de foraj doar pentru pompa geotermala sau apa-apa.

Foraj puturi de apa

       

Inafara de lucrarile de foraj geotermal pentru instalatiile cu pompe de caldura compania ALTAL GRUP executa si lucrari de foraj puturi apa .

       Forajul trebuie executat cu respectarea tuturor cerintelor, cu utilizarea tehnologiilor noi in domeniu si materialelor ecologice. Aceste cerinte nu sunt doar cerinte ale organelor raspunzatoare pentru mediu, ci si o alegere luata cu responsabilitate de catre executant, care protejeaza mediul inconjurator. Tehnologiile noi sunt orientate catre executarea lucrarilor de foraj in conditii ecologice pentru pompe de caldura ecologice..

        De aceea nu se merita sa riscati o colaborare cu amatori, care nu au experienta necesara sau nu respecta conditiile unui foraj ecologic. Mai indicat este sa se mareasca bugetul, pentru ca lucrarile de foraj sa fie executate cu responsabilitate si sa ofere o sursa sigura de caldura pe zeci de ani sau generatii.
ALTAL GRUP dispune de toate tehnologiile pentru un foraj calitativ si sigur. Lucrarile noastre de foraj asigura lucrul eficient al instalatiei cu pompa de caldura.

ALTAL garanteaza calitate la preturi accesibile.

Pret foraj pentru 1 metru liniar.

Tip de foraj PRET,EURO
Foraj in nisip/argila (pana la15 m), EURO/m 15 €
Foraj in nisip/argila  (pana la 30 m), EURO/m 16 €
Foraj in calcar, (pana la 90 m, foraj pentru pompe de caldura), EURO/m 20 €
Foraj in calcar, (pana la 100 m), EURO/m 30 €
Puturi industriale cu debit mare, EURO/m de la 100 €
       Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Preturile sunt orientative. Se negociaza proiectele medii si mari (de la 500 ml foraj).
       * Inafara Bucurestiului - se achita costul transportului utilajului de foraj.

       Diferenta dintre preturi se datoreaza metodelor de foraj diferite pentru fiecare tip de sol si componentelor folosite pentru fiecare tip de foraj.

Utilajul de foraj

       Cele mai des folosite utilaje de foraj utilizate pentru forajul puturilor, utilajul de foraj
ВZ-150YY, cu autopropulsie de foraj ВА-110, platforma mobila, motor diesel S1110, pompa namol, pilon de 6 metri.

       Comandatarul trebuie informat ce masina de foraj va executa lucrarile de foraj , deoarece acest utilaj are dimensiuni impresionabile si necesita un spatiu pentru a fora.

 

      Sunt situatii cand se apeleaza la utilaje neprofesionale de foraj, dar acest lucru se intampla doar in cazul in care spatiul nu permite instalarea utilajului profesional de foraj. Aceste cazuri sunt rare si se intalnesc la lucrarile care se executa dupa ce a fost ridicata constructia sau amenajata curtea.

       

foraj

 

Foraj Foraj put

 

 

 


Despre noi | Noutati | Proiecte | Harta site
 

Copyright © ALTAL GRUP 2008-2015