pompa-de-caldura-baner
pompa de caldura icon 1 Pompa de caldura Despre noi Noutati Proiectele noastre Calculator oferta Preturi ContactContact Producator pompe de caldura in R.Moldova Reprezentanta producator pompe de caldura in R.Moldova Pompe de caldura in RusiaAdauga la favorite
pompa de caldura icon 2  
            PRODUSE
POMPA DE CALDURA (R407)
POMPA DE CALDURA MIXTA
POMPA DE CALDURA CU BOILER
POMPA DE CALDURA AER APA
PANOURI SOLARE
VENTILOCONVECTOARE
BOILERE,VASE ACUMULATOARE
FORAJ GEOTERMAL
INFORMATII UTILE
 

Pompe de caldura cu un singur compresor sol-apa, apa-apa, cu boiler integrat ACM

 

        Pompa de caldura - este cea mai buna solutie pentru incalzirea spatiilor industriale si incalzirea locuintei . Pompa de caldura are scopul de a reduce considerabil cheltuielile pentru incalzirie si mentinere a unei temperaturi confortabile in interiorul spatiilor. Pompa de caldura este mai eficienta in tandem cu sistemul de incalzire in pardoseala. Pompa de caldura este solutia cea mai ecologica, principiul sau de functionare se bazeaza pe captarea energiei acumulate din mediul extern si anume: sol, aer, apa ;transformarea acestei energii in energie pentru incalzirea spatiului si a apei.

        Compania ALTAL Grup a lansat prima pompa de caldura productie proprie in anul 2004 . Astazi puteti comanda pompe de caldura ALTAL Grup de orice putere termica, la preturi ce corespund pietei si cerintelor la nivel international. Pompa de caldura ALTAL Grup utilizeaza energia regenerabila din mediul extern pentru a va asigura confortul necesar, astfel oferindu-va posibilitatea de a deveni independenti de gaz si petrol.

 

 
 

Pompa de caldura pentru incalzirea, ALTAL GRUP

GWHP05НР

Pompa de caldura sol-apa si apa-apa         Pompa de caldura sol apa si apa apa cu ACM.  Puterea termica 5,4 KW. Alimentarea la retea 380 V; 1,24 KW energie electrica si produce 5,4 KW caldura, coeficientul de performanta СОР = 4,35* (media). Incalzirea spatiului cu suprafata de la 50 pana la 80 m2. Boiler din inox, 150 litri.

GWHP07НР

         Pompa de caldura sol apa si apa apa cu ACM. Puterea termica 6,6 KW. Alimentarea la retea 380 V; 1,56 KW energie electrica si produce 6,6 KW caldura, coeficientul de performanta СОР = 4,38* (media). Incalzirea spatiului cu suprafata de la 80 pana la 100 m2. Boiler din inox, 150 litri.Pompa de caldura exclusiv pentru preparararea apei calde menajere ALTAL GRUP

MODEL si CARACTERISTICI AWHP 3.5-200  
   PUTEREA DE INCALZIRE KW 3,5 Pompa de caldura pentru apa calda menajera
   ALIMENTARE V/h 220V, 50 Hz
   COEF. PUTERII, А10/В55 COP 4,4
   COMPRESOR TIP Rotor
   VOLUM BOILER L 200
   MATERIAL BOILERULUI - INOX, 1.2 mm
   IZOLATIA BOILERULUI - POLIURETAN 55 мм
   TEMPERATURA MAXIMA DE INCALZIRE ºС 60
   NIVELUL ZGOMOTULUI dB(A) 47
   DIMENSIUNI mm Ø560х1750

 

*Puterea termica in conformitate cu norma EN 255 (temperatura agentului tur incalzire/agent termic B0W35)

*Preturile nu includ TVA

 

pompa de caldura icon 3
Despre noi | Noutati | Proiecte | Harta site
 

Copyright © ALTAL GRUP 2008-2015